İstanbul Okey Salonları

admin     26-05-20     Okey Salonları     1775

İstanbul Okey Salonları

Gerçek oyuncularla bir araya gelerek masa oyunları oynamanızı sağlayan okey salonlarında her şehre özel olarak şehir okey salonu mevcuttur. İstanbul okey salonlarında İstanbul’daki oyuncular ile bir araya gelebilir, canlı okey oynayabilir ve sohbet ederek zamanlar geçirebileceğiniz İstanbul okey sitesidir. Sitemize bağlanmak için tüm web tarayıcılarını, tabletleri ve akıllı telefonlarınızı kullanarak bağlanabilirsiniz. Hızlı oyun seçeneği ile kolayca oyunlar oynayın. İstanbul okey salonu gün geçtikçe daha çok tercih edilmekte, oyuncuların en çok uğrak adresi haline gelmektedir. Kullanıcılarından hiçbir şekilde ek ücret talep edilmemektedir. Tamamen ücretsiz ve nezih bir oyun ortamı sunmaktadır. İstanbul Okey sitesi aktif edilirken en temelinde yer alan insanların sıkıcı geçen zamanlarını arkadaşları veya yeni insanlarla bir araya gelerek birlikte okey oyunu oynayarak daha eğlenceli bir hale getirmektir.

İstanbul okey sitesi

Oyuncuları bir araya getirerek oyunlar oynamalarına olanak sağlar. Ayrıca sadece İstanbul’dan katılan oyuncularla değil, farklı şehirdeki oyuncuların da bulunduğu İstanbul okey sitesinde sizlerde hemen yerinizi alarak oyunlar oynayabilirsiniz. Ücretsiz şekilde üye olabileceğiniz veya Facebook, Misafir Girişi bölümünü kullanarak oyunlar oynayabileceğiniz mobil okey destekli oyun sitesinde arkadaşlarınızla veya oyuncular ile birlikte eğlenceli zamanlar geçirin.

İstanbul İlçeleri

İstanbul merkez, Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Beykoz, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir